Traduceri Autorizate Carlito

December 14, 2008

Despre noi

Filed under: Uncategorized — Bogdan Ciuhu @ 1:18 pm

Biroul de traduceri autorizate “Carlito” a fost înfiinţat in 1999, cunoscând întregul parcurs evolutiv al acestui sector de activitate, reuşind să se adapteze în permanenţă cerinţelor din ce în ce mai sofisticate ale clienţilor, acumulând o vastă experienţă în domeniul traducerilor. Scopul nostru a fost întotdeauna oferirea de servicii de traducere şi interpretariat de calitate, personalizate în funcţie de nevoile clienţilor noştri.

Biroul de traduceri autorizate “Carlito” oferă servicii complete în domeniul traducerilor autorizate, iar acest lucru se datorează mobilizării unei echipe diversificate de specialişti: traducători, terminologi, consultanţi de specialitate, infomarticieni, graficieni. Proiectele noastre sunt legate de aplicarea de noi strategii de fidelizare a clienţilor şi de diversificarea serviciilor conexe traducerilor, pentru a răspunde cât mai bine unei clientele din ce în ce mai exigente. Încercăm astfel să răspundem fiecărui client în parte, în functie de caracterul solicitarii.
Prin intermediul acestui blog dorim să raspundem intrebărilor şi sugestiilor dumneavoastră, analizându-le şi propunând soluţia optimă, astfel încât beneficiile noastre comune să fie reale şi de durată!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress