Traduceri Autorizate Carlito

January 12, 2009

Cadoul pentru Carlito

Filed under: Uncategorized — Tags: , , — Bogdan Ciuhu @ 6:04 pm

Am stat, m-am gîndit, am dezbătut, pînă la urmă am găsit cadoul potrivit pentru Carlito. I-am îmbrăcat site-ul în haine noi. Am modificat ici-colo conţinutul, l-am făcut mai funcţional, mai practic, un pic mai prietenos cu vizitatorul, am adăugat feed-uri rss şi alte cîteva minuni despre care am vorbit aici.

Autorul  acestor modificări este… este… esteeeeee… eu. vreau să spun, mircea.zetea.eu, un roboţel japonez ascuns undeva în uzinele noastre, fără de care site-ul însuşi n-ar fi existat. îi mulţumim pe această cale!  :smile:

4 Comments »

 1. Robotelul multumeste pentru aprecieri pe aceasta cale si ar dori sa intrebe vizitatorii site-ului cum li se pare noua versiune.
  Apreciem feedback-ul de orice fel, in special cel negativ pentru ca e singura modalitate prin care evoluam.
  Daca aveti sugestii de imbunatatire .. nu ezitati sa ne spuneti. Cu siguranta vor fi luate in calcul (nu neaparat si implementate :D dar cel putin analizate).

  Comment by Robotelul Japonez — January 14, 2009 @ 9:22 pm

 2. mai scrie si tu ceva! :)

  Comment by Guta Yodda — January 23, 2009 @ 10:00 am

 3. da, zice bine guta yodda …

  Comment by anatati — January 23, 2009 @ 2:05 pm

 4. voi scrie ceva. dar voi aţi citit ce scrie acolo, sus? v-a cerut rob… omul ăla nişte păreri. ideea e că nu pot scrie pe blog doar de dragul de a-l umple la inutil la intervale regulate. deocamdată, recunosc, şi pentru că am fost foarte ocupat şi din cauza comodităţii, nu am apucat să scriu nimic. dar voi posta în curînd :)

  Comment by Bogdan Ciuhu — January 26, 2009 @ 11:38 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress