Traduceri Autorizate Carlito

May 8, 2009

Limbile “rare”

Filed under: Uncategorized — Bogdan Ciuhu @ 1:45 am

În general am preferat să colaborez cu traducători doar după ce am auzit referinţe bune. Poate de aceea oferta noastră de limbi aşa-zise rare poate părea săracă faţă de alte birouri similare. Ştiu, totuşi, cazuri în care în oferte apar tot soiul de limbi, din toate colţurile lumii, dar, de fapt, firmele respective nu pot oferi servicii pentru limbile respective. Adică un pic de reclamă mincinoasă. Deocamdată, dintre limbile rare, avem colaboratori pentru limbile olandeză, arabă, cehă, slovacă, norvegiană, greacă, ucraineană, care pot acoperi o varietate mai largă de domenii şi sînt prompţi.
Aş mai adăuga la această listă limba rusă şi limba maghiară. În cazul limbii ruse, deşi este o limbă de circulaţie, volumul de lucrări este mai mic comparativ cu, de pildă, engleza. În ceea ce priveşte limba maghiara, volumul de lucrări este mult mai mare în Transilvania, comparativ cu al celor de circulaţie, iar numărul mai mare de traducători îmi permite să mă pliez mai uşor urgenţelor şi specializării lucrărilor.

February 5, 2009

Wikipedia în dialectul aromân

Filed under: Uncategorized — Tags: , , — Bogdan Ciuhu @ 2:55 pm

Am descoperit via jim feet un comentator pe blogul simonei tache, versiunea în limba aromână a wikipedia.

January 31, 2009

De pe mobil

Filed under: Uncategorized — Tags: , , , — Bogdan Ciuhu @ 11:36 pm

Asta e prima postare de pe telefonul mobil. Nu e un telefon “de fitze”, am un telefon normal cu acces la internet. E un pic ciudat, e ca si cind as scrie sms-uri catre oricine e dispus sa le citeasca :) , nu am diacritice (pentru ca ma enerveaza, le-am scos cu mina mea), dar e interesant. Folosesc Opera mobile, care e un browser prietenos, ca si fratele lui mai mare, desi e cam saracut. E complicat cu update-urile, cu tagurile, dar o sa citesc niste helpuri si revin. Sa vad cum pot pune macar alineate. Ma gindesc sa ma apuc sa traduc cu mobilul, stil sms. Scuze ca nu am mai postat nimic de ceva vreme, dar nu mi-a venit nici o idee in cap. Inca ma gindesc la cadoul pentru Carlito. :)

January 12, 2009

Cadoul pentru Carlito

Filed under: Uncategorized — Tags: , , — Bogdan Ciuhu @ 6:04 pm

Am stat, m-am gîndit, am dezbătut, pînă la urmă am găsit cadoul potrivit pentru Carlito. I-am îmbrăcat site-ul în haine noi. Am modificat ici-colo conţinutul, l-am făcut mai funcţional, mai practic, un pic mai prietenos cu vizitatorul, am adăugat feed-uri rss şi alte cîteva minuni despre care am vorbit aici.

Autorul  acestor modificări este… este… esteeeeee… eu. vreau să spun, mircea.zetea.eu, un roboţel japonez ascuns undeva în uzinele noastre, fără de care site-ul însuşi n-ar fi existat. îi mulţumim pe această cale!  :smile:

January 8, 2009

Zece ani

Filed under: Uncategorized — Tags: , , — Bogdan Ciuhu @ 11:19 pm

Anul acesta Carlito împlineşte zece ani. E mult? E puţin?

A trecut prin multe mîini. A fost Anamaria, a fost Paul, Anamaria, Iosif, eu, Veronica, Anette, Anamaria, iarăşi eu, Anamaria, Anamaria…

Ce ar trebui să fac? Majoritatea firmelor lansează promoţii, reduceri… Mă gîndesc ca, totuşi, eu să îi fac un cadou lui Carlito. Oare ce ar merita?

Carlito, în aprilie dai de băut, să ştii! Nu te uit…

Din aceşti 10 ani, 5 am fost aproape neîntrerupt alături de Carlito, aproape m-am confundat cu el. Am avut şi zile frumoase, şi zile în care am simţit că înnebunesc. Hai să ne amintim de zilele frumoase…

December 24, 2008

Crăciun fericit

Filed under: Uncategorized — Bogdan Ciuhu @ 11:25 am

…şi să ne vedem cu bine în 2009. Să avem cu toţii un an mai bun! Se poate, lăsaţi-o încolo de criză! :)

December 14, 2008

Bun venit pe blogul oficial Carlito

Filed under: Uncategorized — admin @ 1:18 pm

Acesta este blogul oficial Carlito. Motivul pentru care am deschis acest blog este că dorim să îmbunătăţim comunicarea cu partenerii şi clienţii noştri. Dorim să cunoaştem opiniile dumneavoastră, încercând să ţinem cont de sugestiile şi de criticile pe care le considerăm pertinente, astfel încât să avem de cîştigat împreună.

Unul din scopurile noastre a fost şi rămâne acela de a folosi la maxim orice mijloc tehnologic şi de comunicare pentru a avea un contact cât mai direct cu clienţii şi cu partenerii noştri. Astfel, blogul ni se pare un mijoc oportun, în contextul noii situaţii economice, în care calitatea serviciilor va fi crucială pentru creşterea competitivităţii pe o piaţă din ce în ce mai exigentă. Iar calitatea serviciilor noastre depinde, în mare măsură de Dumneavoastră.

Powered by WordPress