Traduceri Araba. Traduceri Greaca

Traduceri din limba araba si din limba greaca

  • Limba araba: traduceri cu caracter juridic, tehnic, economic, medical, comercial, bancar si din alte domenii. Certificate de nastere, de casatorie, sentinte de divort, certificate de celibat, extrase civile, diplome si adeverinte de invatamant, foi matricole, adeverinte medicale, procuri private si generale, declaratii de mana sau redactate, declaratii notariale, permise de conducere, permise de sedere, vize, carti de identitate, livrete, pasapoarte si caziere, articole de presa despre (politica, economie, sociale, sport, religie), situri (firme, librarii, dispozitive tehnice, vanzari, prezentare...etc) Prospecte si brosuri produse (de uz casnic, de igiena, de infrumusetare...etc) Servicii de interpretariat la notarii publici, avocati, companii, autoritati.
  • Limba greaca: traduceri autorizate cu caracter juridic, economic, comercial, bancar si din alte domenii, documente de studii (foi matricole, diplome, programe analitice, adeverinte de studii, etc.), documente de stare civila, acte notariale, etc.

CONTACTATI-NE ACUM!

Stiri Si Noutati

NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.